Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen Meer info

Taekwon-Do Chong Do Kwan

Wij vinden het als vereniging erg belangrijk dat iedereen met plezier bij ons komt sporten. Daarom besteden wij veel aandacht aan een veilig sportklimaat. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren waar u zich zorgen over maakt dan kunt u zich altijd wenden tot Jack de Smit

Ook hebben wij een intern vertouwenscontactpersoon.  Mochten je deze willen spreken dan kan je ze altijd een email sturen en dan wordt spoedig contact met je opgenomen

20240418-121705

Kylian Pennings

Mijn naam is Kylian Pennings. Zelf train ik al een hele tijd bij Chong Do Kwan.
In het dagelijks leven werk ik als groepsopvoeder bij een orthopedagogische behandelinstelling. Hier werk ik voornamelijk met jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Door mijn werk kom ik in aanraking met veel problemen die zich voordoen tussen jongeren onderling of tussen jongeren en hun ouders. Het is dan ook mijn taak om het gesprek aan te gaan en te kijken hoe ik hen kan helpen.
Wil je in gesprek gaan met Kylian, over een probleem op de club of daar buiten?
Je kunt dan contact opnemen met: pnailyk.[antispam].@hotmail.nl

 

 

 

 

Mocht u liever met een extern contactpersoon in contact komen dan is er het Meldpunt Veilig Sportklimaat in Schijndel. Hier kunt u misstanden of zorgen over gedrag binnen de sportwereld in Schijndel (anoniem) melden. De vertrouwenspersonen kunnen onderzoek doen naar een melding en waar nodig verdere acties ondernemen. Het doel is om sporten zo veilig mogelijk te maken.

Verder heeft onze bond ITF-Nederland ook twee vertrouwenspersonen waarmee u contact op kunt nemen. De contactgegevens kunt u hier vinden.