Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Taekwon-Do Chong Do Kwan

header-banner-klein-taekwondo-chong-do-kwan-1235-x-321
Kosten 
Wanneer ben beslist in de selctie te gaan met met regelmaat aan wedstrijden mee wil doen dan zullen hier kosten voor in rekening worden gebracht.
Dit is momenteel €3,50, per maand extra dit is voor de extra trainingen.
Daarnaast zijn er gezamelijk afgesproken maandelijkse kosten welke op een apparte rekening worden opgespaard. Hier worden eventueele kosten uit betaald zoals, reiskosten, kosten voor vergoeding van scheidsrechters ect. Dit is momenteel €6,50 per maand en dient maandelijks overgemaakt te worden naar een apparte rekening van de wedstrijdgroep, hier betaald iedereen aan mee of men nu wel of niet aan de toernooien deelneemt. Er zal hier ook geen bedrag van teruggestort kunnen worden. Het rekeningnummer t.n.v J.H.G de Smit is: NL93 ABNA 0621 2143 37. De trainer overlegt in de wedstrijdgroep app indien er kosten uit gehaald dienen te worden.
Soort wedstrijden 
Er worden wedstrijden gehouden in Sparren, Tuls, Springtechnieken, Breken, Demonstratie- sparren.
Enkele van deze wedstrijden kunnen zelfs beoefend worden als een team.
Dit kan op clubnivo, landelijk of internationaal nivo.
Communicatie
Wedstijddatums zullen te zien zijn in de agenda op de aankomende wedstrijden pagina en op de website van ITF Nederland, tevens worden toernooien vaak aangekondigd via facebook.
Geef je mobiel nummer door aan de trainer dan wordt je toegevoegd aan de App.
Let op deze dient alleen gebruikt te worden voor het delen van informatie en niet voor andere berichten, anders kan het gebeuren dat leden belangrijke informatie zal missen.
17425012-1291849460892597-2916554314825313642-n
Wedstrijd Regels
We behandelen de wedtrijd regels in de les. Ken jij alle tekens die de scheidsrechter toepast in een wedstrijd al? Dit is goed om te weten. Bekijk zie hier.
Inschrijven en toernooi informatie 
Per mail ontvang je de uitnodiging van de aankomende wedstrijden. Je kunt je dan inschrijven.
Heeft u een mobielnummer geef deze dan door aan de trainer u wordt toegevoegd aan de Whats App Selectie groep waar u ook informatie zult ontvangen.
Wanneer men te lang of te zwaar is voor je eigen klasse dan zijn er kosten aan verbonden mocht men in een andere klasse willen uitkomen, zorg dus dat je met de juiste gegevens inschrijft. Deze kosten staan vermeld in de uitnodiging.
Niet compleet ingevulde inschrijvingen worden niet verwerkt.
Elke deelnemer is zelf verantwoordelijk dat de ingevulde gegevens kloppen op de dag van de sluitingsdatum.
Ook scheidsrechters en coaches dienen zich op dit in te schrijven.
Bij onvoldoende deelnemers, zullen wij niet deelnemen, je wordt dan z.s.m op de hoogte gesteld.
Ook zonder voldoende scheidsrechters kunnen we niet deelnemen, of de deelnemers dienen overeen te komen dat zij de kosten voor de ontbrekende scheidsrechter voldoen. (Vaak 75€ per ontbrekende scheidsrechter) (Of dit wordt uit de gezamenlijke pot gehaald)
Deelnemers dienen zelf te informeren bij onze gevorderden of iemand mee wil gaan als scheidsrechter. 
(Het aantal te leveren scheidsrechters hangt af van het aantal deelnemers.)
Wanneer men zich inschrijft verplicht men zich tot betaling, die men 's morgens op de verzamelplaats gepast dient te doen. 
Op de afgesproken tijd word vertrokken, er wordt niet gewacht.
Voor toernooien dient men lid te zijn van de bond.
22046956-1467945723282969-3006001111651727771-n
Benodigdheden 
Op toernooien dient men een Taekwon-Do pak te dragen van Fuji Mae. 
Alle deelnemers aan spartoernooien, beseffen zich dat zij beschermende middelen moeten dragen zoals hand en voetbeschermers, tok, en een transparant bitje.
Ook dit van het merk Fuji Mae.

Bent u niet in het bezit van een van deze beschermingsmiddelen dan dient men deze spoedig te bestellen via onze Webwinkel.

Aan beschermingsmiddelen worden eisen gesteld door de organisatie. Zorg dat men de juiste beschermingsmiddelen heeft. Deelname is anders niet mogelijk.
Deelnemers bij sparring zijn verplicht een hoofdbeschermer te dragen deze dient men zelf aan te schaffen van Fuji Mae via onze webwinkel.
Deelname aan toernooien geschied op eigen risico.
De deelnemer verkeerd in goed gezondheid wanneer men deelneemt aan de toernooien. Is er een beperking waardoor men ondersteunende middelen dient te dragen zorg dan voor een doktersverklaring welke men mee dient te nemen naar het wedstrijdveld en moet tonen aan de hoofdscheidsrechter.
Ouders en deelnemers zijn zelf verantwoordelijk om goed op de hoogte zijn van alle informatie die nodig is voor een deelname aan een toernooi.
Dit voorkomt teleurstellingen op de dag zelf.
 
Heeft u nog vragen stel deze dan, zodat er geen onduidelijkheden of teleur stellingen plaatsvinden op de dag zelf.

Taekwon-Do lessen Schijndel

Loop gerust eens binnen en doe mee!

ingang

Sporthal de Dioscuren Bunderstraat 6B Schijndel

lijn
lijn